Unes 50 persones vam celebrar els 25 anys d’Amics de la Terra i de la reforestació de Son Torrella

El passat diumenge 24 de març, l’associació ecologista Amics de la Terra Mallorca va celebrar el 25 aniversari no només del seu naixement, sinó també de la posada en marxa del projecte de reforestació de la finca Són Torrella del Puig Major.

Unes 50 persones, entre persones sòcies, voluntàries i simpatitzants, de totes les edats, es van reunir per a fer un recorregut pel bosc que, gràcies a l’esforç de tantes persones, es va plantar fa 25 anys en una zona de cobertura vegetal degradada, en Sa Coma de Son Torrella, i que ara és un bosc consolidat.

La jornada va consistir també a realitzar unes labors forestals de protecció d’algunes de les alzines plantades en els últims anys, adaptant reixetes i mallado més alt per a evitar que les cabres danyin aquesta reforestació.

Finalment, van brindar en una torrada celebrant els 25 anys del treball que Amics de la Terra Mallorca realitza, del local al global, promovent campanyes per a involucrar a la ciutadania i donar a conèixer les alternatives més sostenibles i respectuoses, per a les persones i el planeta.

Amics de la Terra Mallorca vol animar a la participació durant el 2019, organitzant diferents activitats especials per a continuar celebrant aquest quart de segle en actiu, culminant en una festa a la fi d’any. També han estrenat una nova web, un logo específic per a celebrar aquest aniversari, i llançat una nova quota específica durant el 2019: “25 € pels 25 anys” per a convidar al fet que més persones s’associïn i aquesta labor conservacionista continuï sent possible.

 

Aquí podeu veure algunes de les imatges de la jornada, aviat posarem aquí l’àlbum complet!

Gràcies a tots els Amics i les Amigues de la Terra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies