Search
Close this search box.

[Divendres 22 de març] Fira de bescanvi pel Medi Ambient!🌿

El divendres 22 de març, en col·laboració amb altres entitals socials i mediambientals, estem emocionats de dur a terme una jornada dedicada a la reutilització i la sostenibilitat.

  • Data: Divendres 22 de març 2024
  • Horari:10:00h a 13:00h
  • Lloc: Plaza Eix civil, enfront del casal rafal
  • Bases del bescanvi (Aquí)

En la nostra fira, destacarem la importància del bescanvi com una pràctica amigable amb el medi ambient, permetent que els recursos s’utilitzin de manera eficient i es redueixi la quantitat de residus generats. És una oportunitat perfecta per a intercanviar objectes que ja no necessites, però que podrien ser útils per a uns altres!

A més, oferirem un taller especial per a conscienciar sobre la importància del reciclatge de matèries primeres de tecnologia i en la transició energètica. Volem compartir coneixements pràctics sobre com podem contribuir activament a la protecció del nostre planeta mitjançant petites accions en la nostra vida quotidiana.

Et convidem a unir-te a nosaltres juntament amb la teva família i amics per a fer d’aquest esdeveniment un espai d’aprenentatge, intercanvi i compromís amb el medi ambient!

Cada gest compta en la nostra missió per un futur més just i solidari per a les persones i el planeta! No t’ho perdis i uneix-te a nosaltres !

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.