Search
Close this search box.

Un peix reivindicatiu- joves participen en una activitat artística organitzada per Amics de la Terra amb la col·laboració de Dinamo

Amics de la terra conjuntament amb l’equip de Dinamo, el dimecres 23 d’agost vam organitzar una jornada enriquidora i creativa al Parc de la Riera. Al costat d’un grup de persones voluntàries compromeses amb la causa ambiental, vam dur a terme una activitat única per a transmetre un missatge urgent: la importància de reduir els residus i el seu impacte en l’entorn.

Conscients que l’educació ambiental pot adoptar diverses formes, vam decidir unir les nostres forces per a crear consciència de manera visual i emotiva. Utilitzant els residus que havíem recol·lectat prèviament en la nostra jornada de neteja a la platja de Ciutat Jardí, ens vam llençar a la tasca de crear un impressionant collage en forma de peix al Parc de la Riera.

Cada tros de plàstic es va convertir en un element crucial en la creació d’aquesta obra d’art ambiental. El procés en si mateix va ser una lliçó valuosa sobre la magnitud de les deixalles que generem i com poden transformar-se en una cosa bella i poderosa.

L’activitat no es va limitar a la creació artística, sinó que també va servir com a espai per a abordar qüestions importants. A través de xerrades i discussions, els joves voluntaris van explorar a fons l’impacte dels residus en els ecosistemes aquàtics i terrestres. Vam debatre sobre la responsabilitat que tenen les empreses comercialitzadores sobre aquests residus i com petits canvis en les nostres accions diàries poden marcar una gran diferència: des d’exigir responsabilitats als fabricants, reduir l’ús de plàstics d’un sol ús fins a fomentar la reutilització.

Agraïm a tots els voluntaris/es que van participar en aquesta activitat i a Dinamo per la seva col·laboració. Continuem treballant junts/es cap a un món on la consciència ecològica sigui el motor del canvi. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més just i solidari!

Amb el suport de:

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.