Search
Close this search box.

Transformant el Sobreconsum: Taller de Reutilització Tèxtil per al Dia de la Sobrecapacitat de la Terra.

El passat 22 de maig de 2024, vam commemorar el Dia de la Sobrecapacitat de la Terra a Espanya, una data que ressalta un moment crucial en el qual la demanda de recursos i serveis ecològics de la humanitat supera el que el nostre planeta pot regenerar en aquest mateix any. Aquest dia, conegut com l’«Overshoot Day», arriba cada vegada més prest, assenyalant un alarmant augment en el consum insostenible dels nostres recursos naturals.

Per a abordar aquesta problemàtica i destacar la necessitat urgent de reduir el nostre impacte mediambiental derivat del sobreconsum, vam organitzar un taller creatiu de reutilització tèxtil en col·laboració amb Nena d’EsCalaix. Al costat d’una desena de participants, explorarem el reciclatge tèxtil d’una manera innovadora i pràctica.

El taller es va dur a terme en el meravellós espai d’alimentació conscient Lura, a Palma. Durant l’esdeveniment, vam ensenyar a transformar samarretes oblidades en bosses duradores i resistents que no sols són sostenibles, sinó també estiloses. Aquest taller no sols va ser una excel·lent oportunitat per a aprendre noves habilitats, sinó també per a fomentar una mentalitat de consum responsable i sostenible entre les assistents.

Agraïm a totes les participants pel seu entusiasme i compromís amb la causa mediambiental. Amb accions com aquestes, avancem juntes cap a un futur més just i solidari amb les persones i el planeta.

Continuem treballant juntes per a reduir el nostre impacte en el planeta i promoure un estil de vida més respectuós amb el nostre entorn!

 

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.