Search
Close this search box.

Traçant el Camí cap a la Sobirania Alimentària: La nostra Experiència en la XVI diada d’Agricultura Ecològica a Porreres

El diumenge 23 d’abril Amics de la Terra va participar en la XVI Jornada d’Agricultura Ecològica a Porreres organitzada per APAEMA. Va ser una jornada plena d’entusiasme i compromís per promoure la sostenibilitat, l’alimentació saludable i el respecte pel medi ambient. En aquest esdeveniment, ens vàrem endinsar en un món de verdor i consciència, al costat de persones que comparteixen la passió per una alimentació més conscient i la sobirania alimentària.

En col·laboració amb l’artista patroskka vam crear un mural col·laboratiu. Aquest mural es va convertir en una manifestació artística de la nostra defensa per la sobirania alimentària. A través de colors vibrants i formes significatives, vam expressar el nostre compromís amb el dret de tots/es a gaudir d’una alimentació suficient, nutritiva, saludable i produïda de manera ecològica. Creiem fermament que la sobirania alimentària és essencial per a preservar la nostra cultura i la nostra salut, i aquest mural va ser una forma poderosa de transmetre aquest missatge a la comunitat.

Reivindiquem la importància d’un sistema local, ecològic i biodivers a petita escala  i  la importància de la vitalitat de les comunitats rurals. A mesura que avancem en el nostre compromís amb la sobirania alimentària, continuarem treballant per a un món on l’agricultura ecològica i l’alimentació conscient siguin accessibles per a tots/es.

Agraïm a totes les persones que van col·laborar amb nosaltres i van visitar el nostre estand durant la jornada. La vostra presència i suport van significar molt per a nosaltres. Junts/es, estem construint un moviment que promou una societat més justa, solidària i respectuosa tant amb el medi ambient com amb les persones. Cada conversa, cada somriure i cada interacció que vam tenir en aquest esdeveniment ens va inspirar a continuar endavant en la nostra missió.

Gràcies per ser part d’aquest viatge cap a un món millor!

#SobiraniaAlimentària #AgriculturaEcológica

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.