Suma’t a l’Operació PlasticOff!

Suma’t a l’Operació PlasticOff!

El proper 15 de setembre amb motiu del World Clean Up Day es realitzaran neteges arreu del món per combatre la contaminació per plàstics. Per aquest motiu des d’Amics de la Terra estem organitzant neteges reivindicatives a través dels nostres Grups Locals, amb la finalitat de netejar l’entorn i cridar l’atenció sobre la contaminació provocada pels envasos plàstics d’un sol ús.

A més, volem fer un pas més i fer auditories de marca per tal d’identificar a quines empreses corresponen els diferents envasos que ens trobem abandonats en el nostre entorn. Els veritables culpables de la contaminació de plàstics en mars, rius i entorns terrestres són les empreses que posen en el mercat tones de plàstic d’un sol ús sense importar les seves repercussions sobre el medi ambient i la societat.

Aquesta activitat forma part de la campanya forma part de l’Operació PlasticOff. A través d’aquesta campanya volem:

  • Donar consells per reduir l’ús de plàstics en el teu dia a dia.
  • Informar la ciutadania sobre convocatòries per participar en les nostres neteges reivindicatives i els nostres “plastic attacks”.
  • Proporcionar informació per reclamar a empreses i administracions que canviïn les seves polítiques per frenar l’ús desmesurat de plàstics d’un sol ús.

Informa’t i participa a la propera recollida reivindicativa en aquest enllaç

Uneix-te a la revolta, desplastifícat!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies