Signa contra l’obsolescència!

Cada vegada ens ho posen més difícil per sortir-nos de la roda del consumisme d’usar i tirar. La rentadora s’espatlla als pocs anys de comprar-la, la roba dura menys, els nostres mòbils es queden sense bateria en menys d’un any… Ens fan creure que aquest tipus de consum és necessari, no obstant això el que necessitem és deixar de desaprofitar recursos.

Per aquest motiu volem premiar als establiments que lluiten contra l’obsolescència a través de la reparació, la segona mà o el lloguer. Com? Reduint l’IVA actual d’aquests serveis del 21% al 10%, perquè Es mereixen un 10. Un 10% d’IVA i un excel·lent per la labor ambiental i social que fan.

Signa si tu també creus que es mereixen un 10

Els nostres activistes surten al carrer per dir que tots aquests establiments #SeMerecenUn10. Alargascencia planta cara a l’obsolescència per aconseguir un consum responsable en el qual els objectes es valorin com a recursos útils, en comptes de passar a considerar-se residus en un curt període. T’uneixes?

Ajuda’ns perquè es redueixi l’IVA!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies