Salvem ses Fontanelles es felicita per la sentència del TSJIB que ratifica la denegació de llicència del centre comercial

La sentència, donada a conèixer avui, desestima la pretensió de la promotora, la multinacional francesa UNIBAIL RODAMCO, que es declaràs nul·la la denegació de la citada llicència i, a més, la condemna al pagament de les costes del judici.

La Plataforma considera que aquest suport a les tesis mantingudes pel govern de Bauzà i l’actual suposa un punt d’inflexió cap a la protecció definitiva de l’últim aiguamoll que queda a Palma.

Així mateix, insta l’executiu a adoptar una actitud valenta i decidida per salvar definitivament la zona humida, evitant la seva destrucció per un centre comercial, del tot incompatible amb els valors naturalístics d’aquesta albufera.

En una dinàmica de turisme massificat i estacional, socialment percebuda cada vegada amb major intensitat i rebuig, les Illes han d’apostar per la promoció de valors diferents als de sol, platja i compres annexes, ja esgotats. La preservació de ses Fontanelles constitueix el paradigma de cap a on ha de dirigir-se nostra oferta, i la societat no entendria que no s’avançàs en aquesta direcció.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies