Publicació de l’informe #Plastívoros: la contaminació per microplàstics i els seus impactes en la nostra alimentació

La nostra coordinadora estatal, Amigos de la Tierra, juntament amb Justicia Alimentaria, ha publicat l’informe #Plastívoros.

-L’objectiu de l’informe és denunciar l’alarmant contaminació per microplàstics a la terra en l’Estat espanyol i el seu greu impacte en la nostra alimentació, salut i ecosistemes.

-La contaminació microplàstica a la terra podria ser fins a 23 vegades més gran que a l’oceà i aproximadament el 80% de la contaminació per microplàstics a l’oceà prové de la terra.

-La durabilitat i l’alta toxicitat dels plàstics i els seus additius són assenyalats com a pilars d’una de les principals amenaces per al medi ambient i per a la salut de les persones a tot el món.

-És urgent actuar i demanem al Govern de l’Estat espanyol major ambició en la Llei de Residus Estatal, que està sent actualment negociada i els hi recordem que la nova normativa ha de basar-se en la prevenció.

  • Més informació [aquí]
  • Informe complet [aquí]

Pots veure el vídeo que acompanya a la publicació de l’informe #Plastívoros aquí:

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies