Publicació Cultiva la teva pròpia energia, 10 alternatives renovables per a la independència energètica

A Amics de la Terra ens preocupa molt el moment energètic que travessem, basat en perpetuar el sistema centralitzat, ineficient (amb grans pèrdues energètiques), amb una alta dependència als combustibles fòssils (finits i subjectes a interessos geopolítics de gran magnitud), controlat per unes poques empreses, opac i que cada vegada resulta més car per a la butxaca dels ciutadans. Per això sentim el deure d’informar a la societat i lluitar per promoure un sistema més sostenible, on la producció i el consum siguin locals i amb energies renovables, i amb un compromís ferm de disminuir les emissions del gasos que causen el canvi climàtic.

La publicació que presentem apropa a la societat a l’oportunitat d’entendre millor el sistema elèctric actual a Espanya i ofereix un ventall d’alternatives reals per avançar cap a la producció local d’energia de manera domèstica o comunitària.

Descarrega’t la publicació en pdf:

Cultiva tu propia energía, 10 alternativas renovables para la independencia energética

Aquesta publicació compta amb la col·laboració de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

body,td,th {

      color: #666;

}

h4 {

      color: #060;

}

a:link {

      color: #060;

      text-decoration: none;

}

a:visited {

      text-decoration: none;

      color: #060;

}

a:hover {

      text-decoration: none;

}

a:active {

      text-decoration: none;

      color: #060;

}

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies