Promou l’acció davant la Conferència del Canvi Climàtic

La COP 21, la Conferència sobre el Canvi Climàtic que es celebrarà a París el proper desembre és un d’aquests moments altament mediàtics en què els diferents governs mundials tracten temes molt rellevants per a totes i tots els habitants del planeta. Donat que les agendes governamentals i les de les diferents plataformes de la societat civil no sempre coincideixen, són moments on circula molta informació contradictòria.

Moltes de nosaltres vivim saturats i saturades per aquesta excessiva informació i, moltes vegades, la situació ens genera més apatia que ganes d’acció.

Aquest taller cerca dotar al grup d’estratègies que li permetin passar de la infotoxicació a la comunicacció: és a dir, de l’apatia a la promoció de determinades accions per reivindicar els missatges propis.

Definir una estratègia de comunicació que es pugui posar en marxa durant les setmanes posteriors a la formació.

Aprendre noves estratègies per promoure l’acció, que es puguin aplicar en altres contexts.

El taller combina petites dosis teòriques sobre la propera Conferència del Canvi Climàtic i sobre comunicació de guerrilla amb espais de treball col·laboratiu centrats en dissenyar una estratègia comunicativa. Mitjançant diferents dinàmiques altament participatives, anirem donant forma a l’estratègia. Els i les participants treballaran en grups heterogenis.

Dijous, 12 de novembre de 17 a 20h i dissabte, 14 de novembre de 9:30 a 13h i de 15 a 17h.

Els participants del taller estan convidats a dinar.

El taller es gratuït i té cabuda per a 20 persones.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a comunicacio@amicsdelaterra.org, indicant el nom, l’edat i l’àmbit de treball o estudi de la persona interessada.

Respondrem a tots els correus amb més indicacions.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies