Participa en la nostra formació: Videoactivisme pel Clima i la COP26

La celebració de la COP26 (la cimera de Nacions Unides sobre canvi climàtic) està ja molt a prop i, encara que se celebri a Glasgow i això sembli llunyà, volem que en les negociacions pel clima s’escoltin les demandes de la societat balear i no el greenwashing de les corporacions contaminants.

Amics de la Terra organitzem aquesta activitat digital (2 webinars) adreçada a la ciutadania de Mallorca amb l’objectiu d’apropar eines pràctiques i col·laboratives per a la incidència política i la comunicació per a l’acció en la lluita per la Justícia climàtica, del local al global i entre tots i totes.

Aquesta formació consisteix en 2 webinars digitals:

1r webinar (dimarts 28 set.): treballarem participativament les bases i idees de la videoacció.

2n webinar (tria si 5 o 8 oct.): sintetitzarem el missatge i filmarem el vídeo col·laboratiu.

La COP26 va ser ajornada l’any passat a causa de la crisi sanitària per la COVID, i ara més que mai, és el moment clau per a incidir en “com” aconseguir els compromisos de l’Acord de París (COP21, de fa ja 6 anys!) per part dels països i regions.

Actua i fes escoltar la teva veu. No hi ha PLANetaB! 

En aquesta formació comptem amb un expert en videoactivisme climàtic de la nostra coordinadora ecologista i amb el suport de la DG Cooperació del GOIB.

Uneix-te a nosaltres i a tot el moviment contra la crisi climàtica per a una acció descentralitzada i local, amb perspectiva global. Amics de la Terra fa més de 25 anys que defensem la justícia ambiental i social; creiem fermament que el centre de les polítiques han de ser les persones i La Terra, i treballem promovent campanyes per involucrar a la ciutadania en la transformació ecosocial.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies