Operació Plastic OFF Novembre!

Operació Plastic OFF Novembre!

Des d’Amics de la Terra estem organitzant neteges reivindicatives amb la finalitat de netejar l’entorn i cridar l’atenció sobre la contaminació provocada pels envasos plàstics d’un sol ús.

Amb l’Operació PlasticOFF volem fer un pas més fent Auditories de Marca per tal d’identificar a quines empreses corresponen els diferents envasos que ens trobem abandonats en el nostre entorn. Els veritables culpables de la contaminació de plàstics en mars, rius i entorns terrestres són les empreses que posen en el mercat tones de plàstic i envasos d’un sol ús sense importar les seves repercussions sobre el medi ambient i la societat.

Ens veiem dijous 8 i dissabte 10 de Novembre a Palma.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dijous 8 : Bosc de Bellver

10:30 h. Punt de trobada a l’entrada de la Dàrsena de Ca’n Barbarà

https://goo.gl/maps/wwcmKMXwLFE2

  • Dissabte 10 : Platja de Ciutat Jardí

10:30 h. Punt de trobada al Pont de la desembocadura del Torrent Gros

https://goo.gl/maps/RxsSBfhRdtR2

Participa amb nosaltres fent la neteja a ambdues ubicacions, i a les seves Auditories de marca per identificar quines empreses són les responsables de posar al mercat envasos d’un únic ús!

Aquestes activitats formen part de la campanya de l’Operació PlasticOff. A través d’aquesta campanya volem:

  • Donar consells per reduir l’ús de plàstics en el teu dia a dia.
  • Informar la ciutadania sobre convocatòries per participar en les nostres neteges reivindicatives i els nostres “plastic attacks”.
  • Proporcionar informació per reclamar a empreses i administracions que canviïn les seves polítiques per frenar l’ús desmesurat de plàstics d’un sol ús.

Informa’t i participa a les properes recollides reivindicatives en aquest enllaç

Uneix-te a la revolta, desplastifícat!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies