Oferta tallers escolars: Quins secrets s’amaguen als nostres aliments?

Amics de la Terra, amb el finançament de la fundació Guillem Cifre de Caixa Colonya, us oferim tallers gratuïts sobre alimentació als centres ecolars de l’illa de Mallorca.

El nombre de tallers és limitat, per a segon i tercer cicle de primària i la data màxima de realització és el 15 de desembre.

Per sol·licituds envieu un mail a participacio@amicsdelaterra.org especificant centre, nombre de tallers, nombre d’alumnes per curs, proposta de dies i horari.

 

Metodologia i continguts del taller:

L’activitat comença a l’aula amb una reflexió col·lectiva sobre la relació entre els aliments i la natura, i una explicació molt didàctica i visual amb el suport informàtic en Power Point sobre els aliments, la quantitat d’aliments que arribem a menjar tota la vida, la relació entre els aliments i la natura, la importància de dur una dieta sana per a la nostra salut i la salut del planeta.

Es fan tres dinàmiques amb diferents materials sobre els aliments de temporada, locals i ecològics; els quilòmetres que recorren els aliments; les diferencies en el territori dels aliments naturals i processats. Es fa una reflexió col·lectiva després de cada dinàmica i una posada en comú final de les coses importants que s’han aprés i quins hàbits hem de canviar de la nostra alimentació i compra.

Durada del taller: 1 h

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies