[novetats socio/as] Terranostra ens ofereix descompte com Amics de la Terra

El supermercat cooperatiu Terranostra vol festejar el seu 1r aniversari amb les entitats amb les quals comparteixen valors, com és el cas d’Amics de la Terra Mallorca: la protecció del medi ambient, la sobirania alimentària i l’agroecologia, els aliments locals i sans, el pagament just a les productores i productors, cooperativisme, consum responsable, etc…

Gràcies a les hores col·laboratives de les sòcies que conformen Terranostra, les associades es poden permetre comprar a un preu reduït. Ara, des de Terranostra volen compartir aquest avantatge i fer que els socis i sòcies d’Amics de la Terra Mallorca puguin també venir a comprar a Terranostra amb les mateixes condicions.

Aquí els detalls:

1) Consulta el teu codi de sòci/a d’Amics de la Terra escrivint un email a educacio@amicsdelaterra.org

2) Un 25 % descompte en els productes (mateixos preus que si ets sòcia de Terranostra)

3) Aplicable durant 3 mesos: del 22 de març al 30 de juny 2022.

4) Si aprofites i fas allà la compra mensual (despesa de més de 50 €) i necessites carregar-la amb cotxe: Terranostra et cobreix 30 min del pàrquing de S’Escorxador, us guarda la compra feta, i passeu a carregar-les.

El suport com a soci/a d’Amics de la Terra Mallorca, a part de permetre’ns impulsar les nostres accions per a un futur més just per a persones i planeta, fer xarxa amb altres iniciatives com aquesta, etc…nous avantatges enguany: pots desgravar la teva quota en la declaració de la renda (el 80% de la quota en l’IRPF).

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies