NEFASSTO, la crítica a través de la creativitat

La Plataforma per a la Reducció dels Residus de Mallorca, integrada per les entitats d’ALCAIB, Amics de la Terra, el GOB, Greenpeace i Fundació Deixalles, ha celebrat la clausura del concurs de contrapublicitat amb l’entrega d’un premi reutilitzat al guanyador.

L’objectiu del concurs era denunciar, utilitzant eines publicitàries, l’excés i la problemàtica dels residus. Les bases del concurs establien que els participants havien de presentar un cartell amb una imatge que, utilitzant recursos propis de les campanyes publicitàries, denunciés algun aspecte relacionat amb la problemàtica dels residus.

El jurat, format per un representant de cada entitat integrant de la Plataforma, ha seleccionat com a obra guanyadora el cartell presentat pel pseudònim “Pep Toni i el dimoni”. L’obra titulada “Nefassto” denuncia amb una imatge clara i contundent, la problemàtica que suposen les càpsules d’un sòl ús de les conegudes cafeteres. L’obra ha estat seleccionada per l’actualitat i la rellevància de la temàtica, perquè utilitza un joc hàbil de paraules, per la qualitat de la imatge i per la claredat del missatge.

El guanyador, el Sr. Arnau Matas Morell, ha rebut un val de 50€ en productes de segona mà que podrà adquirir a la botiga de la Fundació Deixalles Palma. La Plataforma per a la Reducció de Residus de Mallorca s’encarregarà de fer difusió d’aquest cartell i d’utilitzar-ho com a recurs per a la sensibilització ciutadana.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies