Search
Close this search box.

[#LaVidaEnVerd] Educació per a la transformació social

L’apoderament de la ciutadania mitjançant l’educació i participació per a la transformació social i per a passar a l’acció, és clau, sigui en edat escolar o adulta.

Una ciutadania activa podrà liderar una recuperació post-COVID que sigui respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària. Per això treballem en xarxa, junts i juntes som més fortes.

  • Què puc fer jo?

1-Informa’t i acosta’t – una ciutadania conscient i informada està més preparada per a dur a terme els canvis necessaris i sol·licitar a la nostra classe política que prenguin les mesures necessàries.

2-Si formes part d’una comunitat educativa (professorat, AMIPA, alumnat, etc..) i t’interessa qualsevol material educatiu o iniciativa de projecte que puguem tenir, des d’Exposicions itinerants, a tallers d’educació ambiental de diverses temàtiques, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres/as perquè puguem donar-te suport en alguna iniciativa que puguis tenir per al teu centre escolar (solarització del centre, formalització de la comunitat energètica entre centre escolar i habitatges en la proximitat, posada en marxa de compostera i hort escolar, etc…).

3-Si el que cerques és informació/formació dirigida a la ciutadania en general, des de temes d’autoconsum energètic, a projectes agroecològics, t’animem que bussegis en aquesta web articulada en les diverses àrees d’acció en les quals treballem, i ens contactis. Estarem encantats/des amb el teu interès.

4-Passa a l’acció, tant individual com col·lectiva – un col·lectiu arriba on no pot arribar una sola persona, per això t’animem que participis en una associació, col·lectiu o amb iniciatives que impulsen una transició social i ambientalment justa.

La suma d’esforços a escala col·lectiva és el que aconsegueix transformar estructures, generar alternatives que funcionin i fer arribar el missatge als representants polítics.

Necessitem una ciutadania que demani prioritzar en les agendes polítiques el planeta, les persones i el clima. No hi ha planeta B.

Amics de la Terra fa més de 25 anys du a terme activitat a Mallorca en aquest sentit. Ens ajudes a seguir molts anys més?

 

La campanya #LaVidaenVerd d’Amics de la Terra Mallorca compta amb col·laboració de la DG Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.