[#LaVidaEnVerd] Educació per a la transformació social

L’apoderament de la ciutadania mitjançant l’educació i participació per a la transformació social i per a passar a l’acció, és clau, sigui en edat escolar o adulta.

Una ciutadania activa podrà liderar una recuperació post-COVID que sigui respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària. Per això treballem en xarxa, junts i juntes som més fortes.

  • Què puc fer jo?

1-Informa’t i acosta’t – una ciutadania conscient i informada està més preparada per a dur a terme els canvis necessaris i sol·licitar a la nostra classe política que prenguin les mesures necessàries.

2-Si formes part d’una comunitat educativa (professorat, AMIPA, alumnat, etc..) i t’interessa qualsevol material educatiu o iniciativa de projecte que puguem tenir, des d’Exposicions itinerants, a tallers d’educació ambiental de diverses temàtiques, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres/as perquè puguem donar-te suport en alguna iniciativa que puguis tenir per al teu centre escolar (solarització del centre, formalització de la comunitat energètica entre centre escolar i habitatges en la proximitat, posada en marxa de compostera i hort escolar, etc…).

3-Si el que cerques és informació/formació dirigida a la ciutadania en general, des de temes d’autoconsum energètic, a projectes agroecològics, t’animem que bussegis en aquesta web articulada en les diverses àrees d’acció en les quals treballem, i ens contactis. Estarem encantats/des amb el teu interès.

4-Passa a l’acció, tant individual com col·lectiva – un col·lectiu arriba on no pot arribar una sola persona, per això t’animem que participis en una associació, col·lectiu o amb iniciatives que impulsen una transició social i ambientalment justa.

La suma d’esforços a escala col·lectiva és el que aconsegueix transformar estructures, generar alternatives que funcionin i fer arribar el missatge als representants polítics.

Necessitem una ciutadania que demani prioritzar en les agendes polítiques el planeta, les persones i el clima. No hi ha planeta B.

Amics de la Terra fa més de 25 anys du a terme activitat a Mallorca en aquest sentit. Ens ajudes a seguir molts anys més?

 

La campanya #LaVidaenVerd d’Amics de la Terra Mallorca compta amb col·laboració de la DG Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies