La Plataforma Salvem ses Fontanelles persisteix en la petició a l’Ajuntament de fer front a Unibail Rodamco per salvar la zona humida

25 de maig 2015

Els membres de la plataforma reiteraren el seu propòsit de no minimitzar els esforços per a salvar la zona humida.

Dimecres horabaixa, representats de la plataforma “Salvem ses Fontanelles” es varen entrevistar amb el regidor d’Urbanisme, Antoni Noguera, i la regidora de Medi Ambient, Neus Truyol, per a conèixer de primera mà la situació administrativa del projecte que pretén destruir la darrera zona humida de Palma, per a substituir-la per un centre comercial impulsat per la multinacional francesa Unibail-Rodamco.

Durant la trobada, els membres de la plataforma reiteraren el seu propòsit de no minimitzar els esforços per a salvar la zona humida, ja sigui des de la mobilització o en l’àmbit estrictament jurídic, així com també exercint pressió per part del col·lectiu sobre les institucions sobre les que recau el poder de decisió sobre la qüestió.

Així mateix, expressaren la perplexitat davant la insistència de la multinacional de seguir endavant amb el projecte, alhora que en un termini molt breu obrirà les seves portes la descomunal ampliació del centre comercial des Coll d’en Rabassa que, sense que els agradi, no suposa de cap manera l’impacte que promou Unibail, i que estant situat a molt poca distància d’aquest, el priva per complet de justificació comercial i viabilitat econòmica.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies