La Plataforma Salvem ses Fontanelles llança un vídeo denúncia: “Balears és natura…venuda”

La Plataforma Salvem ses Fontanelles ha llançat, a l’espera de l’inici de les obres que arrasaran la zona humida de ses Fontanelles, un vídeo que denuncia la hipocresia amb la que actua el partit popular que per una banda, dedica doblers públics a una campanya per a netejar imatge mentre, paral·lelament, consolida la destrucció de la darrera zona humida de Palma.

Amb la campanya “Balears és natura” el Govern mostra fotografies d’espais naturals que, perversament i alhora, condemna a la desaparició. Ses Fontanelles n’és un d’aquests casos.

La reforma del Pla Hidrològic juntament amb la proposta del Pla de Reforma integral de la Platja de Palma, acaben de condemnar el futur d’aquest espai natural i de la seva biodiversitat.

El vídeo pretén remoure la consciència ciutadana davant els abusos d’uns polítics que venen el territori al millor postor i saben prou bé que els espais naturals, són “valors preuats” en el mercat de l’especulació i que “es venen bé”.

Podeu trobar el vídeo aquí

A les xarxes socials, segueix-nos a Facebook i a Twitter.

Amics de la Terra Mallorca forma part de la Plataforma Salvem ses Fontanelles.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies