La Plataforma per ses Fontanelles, llança una campanya adreçada als inversors i a les marques que es volen establir al «Palma Springs»

Front l’incert futur de la zona humida de ses Fontanelles, la Plataforma Salvem ses Fontanelles, llança una campanya adreçada als inversors i a les marques que pretenen establir-se al futur centre comercial.

La idea és fer-los arribar informació relativa a la feina que, durant més de 10 anys, la Plataforma ha protagonitzat per salvar la darrera zona humida de Palma. A més, els feim arribar informació relativa a la inseguretat de la tramitació administrativa del projecte i els demanam que no s’instal·lin al centre comercial per no esdevenir còmplices de la destrucció de la darrera zona humida de la ciutat.

Des de la Plataforma, hem llançat un blog en diferents idiomes a través del qual llançam un vídeo amb l’etiqueta #saynotopalmasprings que pretenem que esdevingui viral a les xarxes i que pugui arribar a aquestes empreses que tenen previst implantar-se al futur centre comercial. També està previst arribar-hi amb una carta en la que s’exposaran de forma detallada les reivindicacions de la Plataforma i la nostra total disposició a tenir una interlocució directa amb els inversors i marques per exposar-los la realitat a la que s’enfronten.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies