Joventut i organitzacions ecologistes ens mobilitzem davant les “promeses buides” de lluita contra la crisi climàtica

Aquest divendres 19 de març, arreu tot el món, tornen els divendres pel futur, “Fridays for Future” i més de 700 municipis de tot el planeta encapçalats per la joventut mundial es mobilitzen per a reclamar acció climàtica.

A Palma, les entitats que formem part de l’Aliança per l’emergència climàtica de Mallorca, com és el cas d’Amics de la Terra, donem suport a la convocatòria de Joventut pel Clima (Fridays for Future Mallorca):

  • Divendres 19 de març, de 17 a 18.30 h , a la Plaça Cort de Palma.

La crisi climàtica enterboleix el futur de la joventut a escala internacional, posant “una espasa de Dàmocles sobre el cap de les noves generacions”, segons portaveus de Fridays for Future.

A això se suma, en l’Estat espanyol, la precarització dels sectors més joves de la població, amb un 40% d’atur entre els menors de 25 anys. Això genera una sensació no ja de viure, sinó de sobreviure, insostenible per a moltes persones, així com una salut mental afeblida.

La pandèmia de la COVID–19 ha portat fins a l’extrem aquesta realitat precària. Davant el futur que es planteja a penes hi ha espai per a l’optimisme. “Pocs motius queden per a continuar creient en unes maneres de fer, de viure i de conviure que lluny de construir, destrueixen”, declaren.

“Deixem d’endeutar el nostre futur”, conclouen des de Fridays for Future – Joventut pel Clima.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies