[Jornades online octubre] Mes d’acció per un sistema alimentari més just per a les persones i el planeta

-En el marc del mes internacional contra l’agricultura industrial de la campanya Good Food Goog Farming, la nostra coordinadora estatal organitza sis esdeveniments digitals per a reflexionar sobre un sistema alimentari més just.

-Es tracta d’una mirada holística al model actual de producció i consum d’aliments i els greus impactes que té en la vida de les persones i en el nostre entorn.

-El risc dels tractats internacionals, la vinculació entre la ramaderia i canvi climàtic i l’aposta per una agricultura biontensiva, són alguns dels temes principals que es debatran amb experts i representants de la sobirania alimentària de tot el territori espanyol.

El Mes d’acció per un sistema alimentari més just per a les persones i el planeta, consta d’un cicle de 6 esdeveniments digitals entorn de la necessitat de reformular el model actual de producció i distribució d’aliments amb la finalitat d’erradicar els greus impactes que té en la vida de la gent i en el nostre entorn.

Les jornades, organitzades per la nostra coordinadora estatal (Amigos de la Tierra España) comencen dijous dia 1 d’octubre coincidint amb l’inici del mes internacional d’accions “Stop Industrial Agriculture” organitzat per la campanya internacional Good Food Good Farming.

En l’actual context de crisi sanitària, social i ecològica en el qual ens trobem, és necessari reflexionar sobre les alternatives que ens permetin apostar per un model de producció i consum alimentari saludable i en harmonia amb el medi ambient, la biodiversitat i la cura de les persones.

Investigadors, persones expertes en sobirania alimentària, agroecologia, drets humans i canvi climàtic, així com persones activistes contra el model agrari i ramader industrial europeu i internacional s’uniran per a visibilitzar els reptes als quals ens enfrontem i dialogar sobre les polítiques públiques i les iniciatives socials necessàries per a afrontar-los.

Amb aquestes jornades, volem posar en relleu que és a la mà del govern espanyol prendre mesures que posin en el centre el sistema alimentari i a les persones que treballen la terra.

Tots els esdeveniments emmarcats en el Mes d’acció per un sistema alimentari més just per a les persones i el planeta es difondran en directe a través dels canals de YouTube y Facebook de la nostra coordinadora estatal.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies