Informa’t i signa per dir No al TTIP!

Es tracta d’un acord comercial entre la Unió Europea i els Estats Units que pretén equiparar les normatives a banda i banda de l’oceà. En poques paraules, és el nou cavall de Troia . La Comissió Europea, el Govern Nord-americà i les grans empreses estan venent-nos l’acord com l’antídot definitiu contra la crisi. Però estan ocultant una pèrdua de drets sense precedents.

Una rebaixa encara més gran de drets i més privatitzacions per a la ciutadania europea. Volen eliminar les barreres al comerç per crear un gran mercat que beneficiï les grans empreses. Però aquestes barreres regulen i protegeixen els nostres drets socials i ambientals.

En complet secret. Des de juny de 2013, la Comissió Europea, el Govern nord-americà i els grans lobbies empresarials es reuneixen a esquena de la societat per negociar les condicions del tractat.

Sí, ho tenim molt clar. Tenim temps, però necessitem mobilitzar-nos.

A Mallorca hem creat la plataforma NOalTIIP Mallorca en la qual organitzem mobilitzacions, recollides de signatures i altres accions. Amics de la Terra forma part d’aquesta plataforma de manera que estigues atent a les novetats.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies