Guia per comprar local i directe

Coincidint amb el Dia mundial de l’Alimentació, avui presentam la primera versió d’aquesta Guia per comprar local i directe a Mallorca. És un document en procés, però no ens hem pogut contenir les ganes de compartir-la amb vosaltres.

Amb gairebé 90 indrets on comprar aliments cultivats o elaborats a Mallorca, hi trobaràs opcions reals per omplir la teva senalla. Fruita, verdura, oli, fruits secs, conserves, productes làctics, carn i embotits, vins i cerveses, mel… tots aliments de qualitat i a bon preu.

Descarrega’t la guia aquí.

Com et diem és una feina en procés. Esperam treure una versió més completa abans de final d’any i una versió electrònica, accessible des d’Internet i més interactiva, en començar el 2016.

Tu també pots participar! Si veus alguns errors o omissions, t’agrairem que ens ho facis a saber. Si vols proposar algun nou indret, també estarem encantats d’incloure’l a les properes versions de la guia.

La Guia de consum local i directe de Mallorca és un document per a ser utilitzat. Ajuda’ns a que quanta més gent el conegui, fes-la córrer per les xarxes, imprimeix-la per penjar-la a la gelera…

Amics de la Terra apostem per aliments amb quilòmetre zero, amb menor impacte sobre el medi ambient i que afavoreixin l’economia local.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies