Search
Close this search box.

GADMA i Amics de la Terra col·laboren en la Conservació de la Serra de Tramuntana

El passat cap de setmana Amics de la Terra, en col·laboració amb el Grup d’Amics de la Defensa del Medi Ambient (GADMA). Vam dur a terme significatius treballs de manteniment en la finca de Son Torrella del Puig Major, com a part del compromís continu per a preservar l’entorn natural de la Serra de Tramuntana.

  • Treballs de manteniment per a promoure la biodiversitat

Les persones voluntàries de GADMA van realitzar labors de revisió i poda en antigues reforestacions de pinar. L’objectiu és promoure la biodiversitat d’aquests boscos, facilitant el seu creixement i regeneració per a mantenir l’equilibri ecològic.

Com a mostra d’agraïment pels esforços incansables de les persones participants, se’ls va obsequiar amb un berenar compost per productes locals de la Serra de Tramuntana.

En el cor de la jornada es troba la consciència sobre la importància dels boscos en la biodiversitat i en la lluita contra la crisi climàtica. La gestió responsable d’aquests boscos, ja sigui en finques públiques, espais naturals protegits o finques privades que abasten una part significativa de la Serra de Tramuntana, es manté com una prioritat fonamental.

  • Fomentant la Participació Activa

El propòsit central d’aquestes accions és combinar labors que contribueixin a la conservació dels boscos i, al mateix temps, fomentar la participació activa de la societat a través de la Custòdia del Territori. La creença subjacent és que una societat informada i que aprecia la naturalesa serà la millor defensora d’aquesta.

 

  • Amb la col·laboració de GADMA i el Suport del Consorci de la Serra de Tramuntana

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració de GADMA i al suport del Consorci de la Serra de Tramuntana, exercint un paper essencial en la preservació d’aquest Patrimoni Mundial.

Amics de la Terra Mallorca reafirma el seu compromís amb la conservació de l’entorn natural i la promoció de pràctiques sostenibles per a les generacions esdevenidores. Continuem treballant junts/as per un futur més just i solidari per a les persones i el planeta. Uneix-te a nosaltres per la protecció i restauració de la Serra de Tramuntana!

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.