Search
Close this search box.

Formació Teòrica pràctica sobre energia comunitària!

El passat 25 de novembre de 2023, Amics de la Terra va dur a terme una formació teòrica pràctica en l’Edifici de l’Ajuntament de Consell. I el millor de tot va ser que va ser oberta a tota la ciutadania, des de particulars fins a comunitats de veïns!

El propòsit d’aquesta experiència única va ser proporcionar coneixements pràctics i experiències transformadores, amb l’objectiu clar de capacitar a totes les persones participants amb eines que contribueixin a establir un model energètic més equitatiu per a les persones i el nostre planeta.

Què vam tractar durant la jornada?

L’activitat va comptar amb la valuosa presència de dos experts compromesos amb la causa: Guillem Solivelles, president de la cooperativa Som Serveis Energètics, i Àngel Gallego, enginyer industrial i economista. Tots dos ens van guiar a través de temes essencials, com l’autoconsum individual, compartit i les Comunitats Energètiques, posant un fort èmfasi en la participació ciutadana. Perquè tots i totes som part de la solució!

Però això no va ser tot. També vam visitar la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum compartit públic en el Pavelló Municipal Cati Pol, pots obtenir tota la informació sobre aquesta iniciativa exemplar a través d’aquest enllaç: Informació

Gràcies a totes les persones que vau participar i a aquelles que fan possible aquest projecte. Continuem aprenent, creixent i actuant junts/es per un món millor!

Amb la col·laboració de:

 

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.