Search
Close this search box.

Fomentant la Consciència Ambiental: Tallers per a Reduir la Petjada Ecològica a Mallorca i Eivissa

A Amics de la Terra Balears, ens dediquem amb passió a l’educació ambiental i a la promoció d’estils de vida més sostenibles. Amb el suport de la Fundació Guillem Cifre, hem tingut l’oportunitat d’implementar aquesta missió de manera efectiva a través del nostre programa de tallers que s’ha centrat en l’educació dels joves sobre la reducció dels impactes ambientals associats amb la producció de residus, el consum d’energia i el consum de recursos naturals. A través de sessions interactives i informatives, hem ofert als alumnes eines pràctiques per a reduir la seva petjada ecològica i promoure canvis de comportament significatius tant a l’escola com a casa.

Col·laborant amb Amics de la Terra Eivissa, hem pogut arribar a un total de 474 alumnes, amb 10 tallers realitzats a cada illa. Amb aquests tallers hem  tingut  l’oportunitat de treballar amb alumnes de diferents edats i cursos, des de primària fins a secundària.

Els resultats d’aquests tallers són una font d’inspiració per a nosaltres. Saber que hem pogut arribar a tants joves i despertar en ells una consciència sobre la importància de la sostenibilitat ens motiva a continuar amb la nostra tasca. Agraïm profundament a la Fundació Guillem Cifre de Caixa Colonya per fer possible aquest projecte i per confiar en la nostra organització per portar-lo a terme.

Seguim treballant amb dedicació i passió per aprofundir en l’educació ambiental i fomentar una relació més respectuosa amb el nostre entorn natural. Estem segurs que els coneixements adquirits durant aquests tallers seran un primer pas cap a un futur més sostenible per a Mallorca, Eivissa i tot el nostre planeta. Gràcies a tots els que han participat en aquesta iniciativa i ens han donat suport en aquest camí cap a un món just i solidari per a les persones i el planeta.

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.