Fem un rap per desitjar esperança pel nou any

Amics de la Terra i alumnes del CEPA Camp Rodó canten un rap per desitjar esperança pel nou any

Alumnes d’educació secundària per a persones adultes del CEPA Camp Rodó de Palma han elaborat la lletra del rap i han participat en la filmació d’un vídeo clip amb l’objectiu de transmetre un missatge en aquestes festes nadalenques de la necessitat d’un canvi de model energètic. El centenar d’alumnes que han participat estan preocupats pel model d’extracció, producció i consum d’energia actual que depèn majoritàriament de les energies fòssils. Aquest model actual incrementa el canvi climàtic, amb grans impactes associats i hi ha països del sud que estan patint greument les conseqüències. Els alumnes han decidit que volien transmetre aquest missatge d’una manera més original, lúdica i en positiu. D’aquesta manera, en el rap amb el missatge de vida i esperança canten que “hay que hacerle frente y ser más consciente, lo hecho ya es pasado arreglemos el presente” en quant al canvi climàtic, o “para que podamos entender que si contaminamos nuestros suelos lo siguiente son los pies” ja que nosaltres estem patint les conseqüències del nostre propi model, o “del que cambio está en mis manos si paso a la acción” perquè tots formem part de la solució.

El rap i vídeo clip es troba disponible a https://www.youtube.com/watch?v=kTW2IdyX_0A i enguany forma part de l’original felicitació de festes i nou desitjos per l’any 2018 d’Amics de la Terra i el CEPA Camp Rodó.

Aquest rap i vídeo clip és el treball final que han realitzat els alumnes de l’escola d’adults amb el programa anual que desenvolupa Amics de la Terra de sensibilització i educació sobre el canvi climàtic, la nostra dependència del petroli i els seus impactes en els països empobrits. Aquest projecte compta amb el finançament de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern Balear.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies