Search
Close this search box.

Explorant i connectant amb la Naturalesa: Jornada de Custòdia del Territori a Son Torrella

Diumenge passat, 26 de maig , Amics de la Terra va celebrar una altra inoblidable jornada de custòdia del territori a la finca de Son Torrella.

Amb la participació d’una trentena de persones, vam tenir l’oportunitat d’explorar i aprendre sobre la riquesa dels ecosistemes de la Serra de Tramuntana, així com el seu incalculable valor cultural i biològic.

Acompanyats per l’expert forestal Luís Nuñez, enginyer tècnic forestal i agrícola, i especialista en arbres, ens vam submergir en un fascinant recorregut botànic. Durant aquest passeig, Luís ens va guiar a través de la biodiversitat botànica present en la finca, proporcionant valuosa informació sobre les diverses espècies i la seva importància per a l’equilibri de l’ecosistema local.

La jornada també va incloure una activitat de bany de bosc, on vam poder gaudir dels efectes positius de la immersió en la naturalesa. Aquesta experiència ens va permetre no sols aprendre, sinó també sentir una profunda connexió amb l’entorn natural que ens envolta.

Per a tancar aquest dia tan especial, vam compartir un deliciós esmorzar de “Pa amb oli” tots junts, enfortint els llaços i gaudint de bona companyia en un entorn natural inigualable.

Aquesta jornada va ser una meravellosa oportunitat per a connectar amb la natura i reafirmar el nostre compromís amb la conservació dels nostres valuosos ecosistemes.

Amb el suport de:

       

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.