Escoles de primària col·laboren amb els nostres tallers sobre Reducció de residus

Gràcies a la Fundació Guillem Cifre de Colonya hem tornat a realitzar el cicle de 10 tallers “Reduïm els residus” a Educació Primària, a centres escolars que vam voler col·laborar amb nosaltres des d’Andratx i Palma.

Durant la tardor de 2021, Amics de la Terra ens hem coordinat amb aquests centres per arribar a un total de 180 alumnes, de 3 centres escolars: CEIP Els Molins, CEIP Es Vinyet i CEIP Sant Jordi.

Aquests tallers se centren en la reducció dels residus que es generen a ca nostra, visibilitzant la sobreexplotació de recursos naturals que genera el model de consum actual i els productes i envasos d’un únic ús.

El taller inclou una part pràctica amb un recorregut virtual per un supermercat i amb diferents opcions de compra que l’alumnat ha de detectar, per a prevenir els residus, abans que entrin a les nostres llars.

Moltes gràcies per apostar i visibilitzar la prevenció i reducció de residus com a primera passa estratègica i essencial, cap a un futur Residu Zero!

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies