És moment d’incidir sobre la Llei de Residus Estatal: jornades de debat i reflexió

-Inscriu-te en les jornades de reflexió sobre la nova llei estatal de residus, organitzades per Alianza Residuo Cero (en la qual participa la nostra coordinadora estatal) i l’EEB.

-Del 26 de novembre al 3 de desembre, experts de diferents sectors debatran les oportunitats que ha d’aprofitar la nova Llei de Residus Estatal.

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, la “Alianza Residuo Cero“, de la qual Amics de la Terra formem part i en col·laboració amb el European Environmental Bureau (EEB) organitzem a partir del dijous 26 de novembre un esdeveniment virtual amb la participació de representants polítics, organitzacions de la societat civil i sector privat sota el lema “Reflexions sobre la nova Llei de Residus a Espanya. Una oportunitat única enfront de l’Emergència Climàtica”.

És també un espai clau per a discutir com ha de realitzar-se la urgent transposició de les directives europees sobre Economia Circular i Plàstics d’Un Sol Ús en el marc de l’actual crisi climàtica i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS).

Més informació i inscripcions: en la web de la nostra coordinadora estatal, Amigos de la Tierra España [aquí ].

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies