Ens ajudes? On estalviar deixalles tot reutilitzant.

Per aquest estiu ens hem proposat posar sobre el mapa quants més recursos per a reutilitzar el que ja no fem servir o reparar el que ja no funciona ens sigui possible. La idea és convertir aquesta informació en un gran directori a nivell estatal, fruit de la col·laboració entre tots els grups locals d’Amics de la Terra.

Tenim interés en mostrar alternatives per reduir la roba, mobles, electrodomèstics, bicicletes, productes d’electrònica o eines que llancem. Tots aquests objectes poden ser reparats i allargar-ne la seva vida útil, evitant així haver de gestionar uns residus complexes i haver de fer servir més recursos naturals, molts vegades escassos o amb un gran impacte ecològic, que són necessaris per fer nous objectes.

Hem pensat que amb la teva col·laboració arribarem molt més lluny, arribant a conéixer entitats, empreses o iniciatives que d’altra manera quedarien fora del directori.

Ens ajudes? Hem preparat un formulari per fer-ho senzill. Quanta més informació ens puguis fer arribar millor, però no deixis de compartir allò que consideris interessant.

Abans de final d’any podrem presentar el directori, contribuint així a que puguis trobar alternatives prop de casa a llançar allò que ja no us interessa al fems.

Pots fer-lo servir tantes vegades com et sigui necessari!

Els criteris consensuats per incloure punts al mapa inclouen tots aquells espais de compra-venda de segona mà, preparació per a la reutilització, reparació, prèstec, troc o lloguer de productes tèxtils, de mobiliari, aparells elèctrics i electrònics (mòbils també), joguines, llibres, bicicletes i eines de jardineria i bricolatge.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!!!

La fotografia de la imatge de portada és obra de Gary A. K.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies