Et convidem a la festa del 20 aniversari d’Amics de la Terra: 13 desembre a son Cós

Amics de la Terra Mallorca celebra el seu 20 aniversari!

I volem fer algo especial amb tots els que ens heu estat acompanyant en totes les nostres aventures i activitats. (Podeu veure les fotos que anem actualitzant amb les activitats i participants dels darrers 20 anys aquí.

Per això, et volem convidar a compartir d’aquest moment tan especial amb tots nosaltres el dissabte 13 de desembre!

Sobretot gaudir del paisatge i de la bona companyia, però a més a més farem:

El menú inclou:

IMPORTANT: Si ets vegana / vegetariana indica-ho al mail de confirmació per tal de sol•licitar un menú sense proteïna animal. Si vols venir amb nens indica-ho també per sol•licitar un menú infantil i especifica l’edat.

A les 13h a la finca de Son Cós (Marratxí), on fa molt poquet vam fer una sortida i vam descobrir que és un lloc meravellós, tradicional, agrícola i amb molt bones vistes a la Serra de Tramuntana. A més, destacar que el tracte va ser molt entranyable.

Podeu trobar la ubicació i com arribar a son Cós en el plànol adjunt

Ruta per arribar a Son Cós

Preu del dinar: 20 euros/persona (és per pagar el menjar a son Cós, ens han fet un preu força rebaixat per ser nosaltres).

IMPORTANT: Cal fer l’ingrés previ per fer la reserva de plaça al número de compte ES17-2056-0004-48-4102002892 (Caixa Colonya) i especificar nom complert, nombre de places i “dinar aniversari”.*

IMPORTANT: places limitades. Tindran preferència els socis d’Amics de la Terra. (Recordeu que fins a finals d’any tenim en marxa la campanya d’aniversari per als nous socis, que pagueu la meitat de la quota: 20 euros. Encara hi sou a temps! )

Termini d’inscripció fins 9 de desembre

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

Anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la festa.

ESPEREM LES VOSTRES CONFIRMACIONS!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy