Diumenge 25 octubre sortida finca Ecovinyassa i centre Capvespre (Sóller)

Diumenge 25 d’octubre farem una visita per conèixer els productes locals, el seu cultiu, recol·lecció i la realitat dels pagesos que segueixen cultivant productes de qualitat amb tècniques respectuoses amb el medi ambient. Anirem primer al Centre Capvespre (on deixarem els cotxes) i veurem una tafona, el procés de recol·lecció i producció d’oliva i farem un tastet d’oli. Després anirem a la finca Ecovinyassa a veure cítrics, el seu cultiu i recol·lecció. Hi haurà piscolabis amb productes locals, suc de taronja de Sóller i us podreu endur taronges.

Durada: Visita de 10h a 13 h aproximadament.

Lloc de trobada: diumenge a les 9:00 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 9:55 h directament al centre Capvespre a Sóller Vegeu on està exactament aquí.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Preu sortides: 8 euros (Pels socis/sòcies 3 euros). Menors de 12 anys no paguen. El preu real d’aquesta és 15 euros, Amics de la Terra en cobreix una part Podeu veure com fer-vos socis/es aquí (40 euros anuals, descomptes per joves i majors)

Termini d’inscripció fins 22 d’octubre (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy