Dimarts 18 octubre 15:30h Formació: Clima i gestió hídrica a Mallorca. Present i futur

‘Aigua és vida, que no se t’escapi’ és un nou projecte d’Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d’aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d’aigua.

En un moment en el que estem parlant molt de la manca d’aigua a Mallorca, la sobreexplotació dels aqüífers, el baix nivell dels embassaments, l’any rècord de turisme, la manca de pluges, el canvi d’estacions degut al canvi climàtic, etc. proposem aquesta formació per conèixer de la mà d’experts con funciona el cicle de l’aigua, gestió hídrica i impactes, règims de precipitacions i canvi climàtic, etc.

51935ebed8162f50b2b149a253a63bc38402

Aquí us podeu descarregar el programa.

Programa Clima i gestiò hídrica a Mallorca. Present i futur

Dimarts 18 d’octubre de 15:30h a 20:30h a l’aula 0 de l’Edifici de Sa Riera a Palma. Aquí la ubicació

Important: places limitades. Tindran preferència les persones d’entitats, docents, tècnics, estudiants i persones interessades en compartir la informació apresa amb altres. Donarem un certificat d’assistència i aprofitament.

La jornada és gratuïta.

Termini d’inscripció fins 17 d’octubre

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

Projecte subvencionat per:

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy