`Al Molinar, port petit’: victòria social després d’anys de lluita

“AL MOLINAR, PORT PETIT”: VICTÒRIA SOCIAL

La pressió ciutadana guanya la conservació del port centenari del Molinar

“Al Molinar, Port Petit” celebra la retirada del projecte d’ampliació del port del Molinar que s’estava tramitant al Ministeri de Foment.

Les entitats que integren la campanya “Al Molinar, Port Petit” (de les quals hi ha aAmics de la Terra) juntament amb la pressió ciutadana han aconseguit paralitzar l’ampliació del petit port mariner. Després de tres anys de lluita contra un projecte que hagués suposat la pèrdua d’un dels llocs més emblemàtics de Palma, al final sembla que els esforços han tingut la seva recompensa.

Les administracions públiques han sabut fer-se ressò de les demandes socials i han rebutjat qualsevol ampliació donant suport a la nostra campanya “Al Molinar, Port Petit”: Parlament Balear, Govern Balear, CIM, Ajuntament de Palma i APB, han aconseguit exercir la pressió necessària perquè els promotors del aberrant projecte hagin donat el seu braç a tòrcer.

“Al Molinar, Port Petit” demana a l’Autoritat Portuària (APB) que blindi el port del Molinar

Davant la sospita sobre l’estratègia dilatoria que l’actual Junta Directiva del Club Marítim Molinar de Llevant sembla tenir preparada amb l’objectiu final d’ampliar en el futur el port del Molinar, “Al Molinar, Port Petit” reitera la seva petició a les administracions competents perquè utilitzin les eines legals per blindar el port davant qualsevol futura ampliació.

“Al Molinar, Port Petit” no té res en contra d’un Club Marítim que realitza un treball de promoció de la nàutica esportiva per a la seva base social, al contrari, la reconeixem i lloem. Ara bé, la Junta Directiva actual ha actuat seguint uns interessos particulars molt concrets que segueixen mantenint segons sabem, esperant “temps millors”, seguirem insistint que la solució pel Molinar ha de ser definitiva i qualsevol ampliació ha de ser impossible ara i en el futur.

La campanya ciutadana va sol·licitar una reunió amb APB el passat 21 de febrer, que espera se celebri al més aviat possible i en la qual demandarem accions clares i segures per a la conservació del port del Molinar. Al mateix temps, també transmetrem la nostra voluntat a formar part del procés que s’obre a partir d’ara.

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy