Abans del 21 de maig: al·lega contra el projecte de prospeccions i ajuda’ns a aturar-lo!

Volem un mar Mediterrani sense activitats d’exploració, investigació i explotació d’hidrocarburs. Volem mars i oceans més silenciosos, sense contaminació acústica submarina. Volem un mar Mediterrani viu.

Si tu també tens aquests mateixos desitjos, t’animem a que presentis al·legacions i et mobilitzis contra el projecte de sondejos acústics MedSalt-2, que és a més una tapadera de la indústria petroliera. Aquest projecte està actualment sotmès a un tràmit d’informació pública.

És molt important que omplis de forma perfectament llegible teves dades (nom i cognoms, DNI, adreça) a l’encapçalament de l’al·legació perquè no tinguin arguments per no registrar-la.

L’últim dia per a presentar al·legacions és el 21 de maig de 2018.

Com i on puc presentar les meves al·legacions?

EN PAPER – DESCARREGAR L’AL·LEGACIÓ I IMPRIMIR DOS CÒPIES

AL·LEGACIONS MAR BLAVA MEDSALT

Es poden portar a les oficines de registre de les Administracions de tota Espanya (Ajuntaments, Consells insulars, Govern balear, delegacions i subdelegacions del Govern central). És gratüit.

NO falta adjuntar còpia del DNI, NIE o pasaport.

EN FORMAT DIGITAL

Necessites tenir algun tipus de certificat digital (signatura electrònica), DNI electrònic o algun altre mitjà (Sistema @Clave) que t’habiliti per seguir aquest procediment per Internet. A través del servei de “queixes i suggeriments”, en aquest enllaç

Si tens dubtes ens pots trucar, enviar un correu o venir a l’oficina d’Amics de la Terra Mallorca i t’ajudem!

Si vols més informció del projecte consulta la web de ALIANZA MAR BLAVA

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy