5 juny 19h – Dia Mundial de Medi Ambient: Xerrada “Fotografia i Ecologia: pot la fotografia canviar el món?”

Vivim en l’era visual. En el món “ric” gairebé qualsevol persona pot accedir a un dispositiu que realitzi fotografies. D’altra banda internet i les xarxes socials han popularitzat la seva pràctica. Resultat: qualsevol és susceptible de ser fotògraf i les imatges ho inunden tot.

Llavors, en aquest món ple d’imatges, pot encara una fotografia impactant emocionar-nos, fer-nos pensar, reflexionar? Potser conscienciar? I en aquest cas, pot aconseguir que passem a l’acció, que ens comprometem amb una causa? Pot llavors canviar? Canviar el món?

Ponent : Alberto Cubillo, tècnic d’espectacles i fotògraf freelance. Membre de la junta directiva d’Amics de la Terra Mallorca.

Dia i lloc : Dijous 5 de juny a les 19h. Llibreria Agapea, c / Marquès de Fonsanta, 6 (al costat de plaça Espanya), Palma de Mallorca

Amics de la Terra cumplim 20 anys a finals del 2014 . 20 anys d’implicació, conscienciació, activitats, educació, col.laboració, cooperació i acció per fer una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària.

Són molts motius per estar de celebració i per això fem una sèrie d’activitats de diferent temàtica ambiental que volem compartir amb tots vosaltres.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy