En el Dia mundial de les zones humides denunciem l’estat de destrucció de ses Fontanelles

Avui, dia 2 de febrer, es celebra el dia mundial de les zones humides. La Plataforma en defensa de Ses Fontanelles denuncia que les obres de destrucció de la darrera zona humida de Palma continuen, sense que, per part de l’Ajuntament s’hagi donat resposta a les al·legacions que es varen presentar el passat mes de desembre per part de distints col·lectius (ecologistes, comerciants…) contra la concessió de llicència d’activitats per a construir un centre comercial damunt la darrera zona humida de Palma.

Ens demanem on es troba la seguretat jurídica amb la qual s’omplen la boca el Govern del Partit Popular, autonòmic i municipal, si abans de resoldre aquestes impugnacions tolera que la destrossa vagi endavant, permetent per la via dels fets que es perpetri la malmesa ambiental.

Les zones humides constitueixen un patrimoni natural molt valuós de tots, i a les societats civilitzades és impensable que és malbaratin per construir noves edificacions, amb l’agreujant que en aquest cas es tracta d’un centre comercial mes, dels que ja tenim un munt, i que suposaria una ganivetada a tot el petit comerç de la zona de s’Arenal.

Des de la plataforma “Salvem ses Fontanelles” seguim lluitant per preservar la dignitat d’aquesta petita joia i remoure la consciència ciutadana davant els abusos d’uns polítics que venen el territori al millor postor i saben prou bé que els espais naturals, són “valors preuats” en el mercat de l’especulació i que “es venen bé”. Si es destrueix, exigirem que els responsables donin compte de la seva responsabilitat davant de la ciutadania.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies