Search
Close this search box.

[divendres 28 abril] Cinefòrum “En el nombre del litio”: l’extractivisme Nord-Sud, la transició energètica i els cotxes elèctrics

No et perdis aquest documental al qual tractarem la problemàtica de l’extractivisme del liti, essencial en la fabricació de bateries necessàries per a la transició energètica i els cotxes elèctrics.

  • Divendres 28 abril
  • de 18 a 20 h
  • Centre Flassaders- sala d’actes (ubicació)
  • Inscripcions: [aquí]

 

Coneixerem la lluita de les comunitats indígenes del nord de l’Argentina, a on es troba una de les majors reserves de liti del món i en procés de convertir-se en una «zona de sacrifici» a la qual es destrueixen ecosistemes i comunitats ancestrals per mantenir el nivell de vida dels països del Nord global.

Per a reflexionar juntes sobre aquest tema, farem una tertúlia posterior i dinàmica participativa amb veus i mirades Nord-Sud i alternatives per un canvi de model. A més de les veus del públic assistent, participaran les veus d’Ecotxe, Thakhi-Runa i Amigos de la Tierra Argentina.

Aquesta activitat forma part d’un projecte de sensibilització més ampli d’Amics de la Terra Mallorca, sobre participació ciutadana i justícia climàtica i ecosocial, el qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma – Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI.

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.