[divendres 27 maig] Cinefòrum sobre Comunitats Energètiques “We The Power” a Mallorca

Amics de la Terra Mallorca organitza la primera projecció pública a l’illa, de l’aclamat documental “WE THE POWER” (versió original amb subtítols), el qual aborda, d’una forma empoderadora i amena, el moviment d’energia comunitària liderat per ciutadans i ciutadanes a Europa.

L’energia comunitària és una alternativa democràtica, sostenible i descentralitzada a l’actual model energètic. Des de l’aprovació de la nova legislació europea per a l’energia comunitària renovable a la fi de 2018, la revolució energètica està guanyant força en tota Europa.

Per a reflexionar juntes sobre aquest tema, farem una tertúlia posterior amb la participació de Som Energia Mallorca i el públic assistent, amb l’esperança de començar a construir iniciatives i alternatives d’aquest tipus, liderades per la gent i per a la gent, que lluitin contra la crisi climàtica i l’oligopoli energètic, a Mallorca també.

No t’ho pots perdre!

Aquesta activitat forma part d’un projecte de sensibilització més ampli d’Amics de la Terra Mallorca, sobre participació ciutadana i justícia climàtica i ecosocial, el qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma – Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, i sobre l’enfortiment de la participació ciutadana en la democratització energètica renovable, impulsat per la nostra coordinadora estatal amb el projecte LIFE UP4CommunityEnergy.

  • Més informació relacionada amb l’energia comunitària, al nostre àrea de Justícia Climàtica:

Amics de la Terra estrenem guia ciutadana per crear Comunitats energètiques, pas a pas

[vídeo] Passa a l’acció climàtica i anima’t a posar en marxa una Comunitat Energètica, a Mallorca!

Las Comunidades Energéticas podrían cubrir el 60% de la demanda eléctrica total de España

El Dia de la Terra reclamem un impuls a les comunitats energètiques

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies