[divendres 27 maig] Cinefòrum sobre Comunitats Energètiques “We The Power” a Mallorca

Amics de la Terra Mallorca organitza la primera projecció pública a l’illa, de l’aclamat documental “WE THE POWER” (versió original amb subtítols), el qual aborda, d’una forma empoderadora i amena, el moviment d’energia comunitària liderat per ciutadans i ciutadanes a Europa.

L’energia comunitària és una alternativa democràtica, sostenible i descentralitzada a l’actual model energètic. Des de l’aprovació de la nova legislació europea per a l’energia comunitària renovable a la fi de 2018, la revolució energètica està guanyant força en tota Europa.

Per a reflexionar juntes sobre aquest tema, farem una tertúlia posterior amb la participació de Som Energia Mallorca i el públic assistent, amb l’esperança de començar a construir iniciatives i alternatives d’aquest tipus, liderades per la gent i per a la gent, que lluitin contra la crisi climàtica i l’oligopoli energètic, a Mallorca també.

No t’ho pots perdre!

Aquesta activitat forma part d’un projecte de sensibilització més ampli d’Amics de la Terra Mallorca, sobre participació ciutadana i justícia climàtica i ecosocial, el qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma – Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, i sobre l’enfortiment de la participació ciutadana en la democratització energètica renovable, impulsat per la nostra coordinadora estatal amb el projecte LIFE UP4CommunityEnergy.

  • Més informació relacionada amb l’energia comunitària, al nostre àrea de Justícia Climàtica:

Amics de la Terra estrenem guia ciutadana per crear Comunitats energètiques, pas a pas

[vídeo] Passa a l’acció climàtica i anima’t a posar en marxa una Comunitat Energètica, a Mallorca!

Las Comunidades Energéticas podrían cubrir el 60% de la demanda eléctrica total de España

El Dia de la Terra reclamem un impuls a les comunitats energètiques

 

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.