[divendres 25 març – Bunyola] Xerrada sobre mètode agroecològic biointensiu i el paper dels horts familiars i comunitaris en l’adaptació al canvi climàtic

Amics de la Terra Mallorca organitza la xerrada formativa “Agroecologia amb mètode biointensiu: els horts familiars i comunitaris i l’adaptació al canvi climàtic”.

Està dirigida tant a grup de veïns/es i col·lectius que tenen (o volen posar) en marxa un hort comunitari, com a particulars que simplement volen tenir més informació sobre mètodes de producció agroecològics.

L’objectiu de la xerrada formativa és, per una banda, donar a conèixer el mètode agroecològic biointensiu per a millorar la capacitat d’adaptació de petites unitats de producció d’aliments en un context de crisi climàtica, i, per altra banda, fomentar la participació ciutadana en iniciatives transformadores locals que treballen en aquest sentit.

Aquesta xerrada compta també amb la participació de representants de S’Hort Comunitari de Bunyola i el suport de l’Ajuntament de Bunyola.

Des d’Amics de la Terra defensem un sistema alimentari més just per persones i planeta, una agricultura, ramaderia i alimentació ecològica i local de proximitat que permeti avançar cap a la sobirania alimentària i la reducció d’emissions causants del canvi climàtic, del local al global.

Aquesta xerrada s’inclou en un projecte més ampli que Amics de la Terra desenvolupa enguany, el qual considera l’agroecologia amb mètode biointensiu per a l’autoabastiment d’aliments i les comunitats locals, com a eix conductor, i que compta amb el suport dels fons LEADER per al desenvolupament rural a l’illa de Mallorca.

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies