Search
Close this search box.

[divendres 23 set] Uneix-te per la democratització de l’energia!

Divendres 23 de setembre ens unim a la mobilització organitzada a escala global per a demanar un canvi que posi en el centre a les persones, els territoris i la Terra, sense deixar a ningú enrere, on tenir accés a l’energia sigui un dret, no un privilegi.

Perquè no hi ha justícia climàtica sense justícia social.

Aquesta és la convocatòria a Mallorca, encapçalada per Fridays For Future Mallorca, i a la qual Amics de la Terra donem suport (clica l’imatge per ampliar-la):

  • Divendres 23 set
  • 18.00 h
  • Plaça de Cort, Palma

Per molt que la ciència ha advertit i malgrat que tots els senyals d’alarma sobre la crisi energètica, els passos necessaris per a atallar l’arrel del problema no hi arriben. Això és d’especial gravetat tenint l’hivern molt a prop i sabent de la urgència que requereix actuar per a evitar les pitjors conseqüències de la crisi climàtica, perquè totes dues crisis es troben íntimament relacionades.

Aquestes crisis no afecten a totes les persones de la mateixa forma, ni tothom ha contribuït a elles d’igual manera.
De fet, són les persones amb menys recursos econòmics les que més dificultats trobaran per a adaptar-se als canvis que s’apropen, però són també elles les que menys han fet per portar al planeta a la situació en la qual està. Una paradoxa que casualment fereix a les de baix i protegeix a qui és gran responsable dels problemes que ara afrontem.

És per això que ens unim i cridem a la mobilització divendres que ve 23 de setembre.

Uneix-te!

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.