[diumenges 21 i 28 nov] Custòdia del Territori a la Serra de Tramuntana amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca estem desenvolupant un projecte de Custòdia del Territori a la finca de Son Torrella del Puig Major, on al llarg dels darrers 26 anys hem organitzat nombroses reforestacions i altres activitats de conservació de la biodiversitat amb els nostres soci/es i voluntari/es, i amb la qual tenim un Acord de Custòdia en l’actualitat.

Els diumenges 21 i 28 de novembre, durem a terme una sèrie d’activitats participatives de conservació de la biodiversitat, que expliquem aquí baix.

  • Inscripció prèvia obligatòria aquí:

https://bit.ly/CustodiaSerraAmicsTerra

– DIUMENGE 21 NOV:

Aprofitant les darreres pluges, Amics de la Terra Mallorca organitzem la segona edició de la jornada de plantació d’espècies arbustives autòctones importants per als pol·linitzadors i per a incrementar la biodiversitat de la finca. Aquesta jornada, apta per a famílies, es durà a terme en la zona de Sa Coma de Son Torrella, i també inclourà un tast de mel i una petita xerrada amb els joves apicultors que recentment han incorporat una desena de caseres d’abelles mel·líferes a la finca.

També continuarem amb les tasques de protecció i poda de petites alzines que ho necessiten (reforestades fa uns anys, i que sofreixen la pressió de les cabres).

– DIUMENGE 28 NOV:

Amics de la Terra organitzem una jornada d’educació ambiental oberta al públic general i sobretot dirigida a famílies. Es tracta d’un recorregut per aquesta finca de muntanya, des de la part de Sa Plana, baixant cap a les cases de la finca (recorregut apte per a nin/es).

Durant el recorregut s’explicarà el treball de reforestació i manteniment que s’ha fet en la finca i els elements etnològics que es poden trobar en el camí com a restes d’una barraca de carboners amb la seva corresponent era.

També aprofitarem el camí per a recollir alguns glans d’alzina que després posarem en remull per a poder preparar planters a principis de 2022.

Són jornades a l’exterior, en un entorn impressionant, que gaudirem molt! Vindràs?

Uneix-te a Amics de la Terra per a la conservació de la Serra!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies