Diumenge 5 juliol: Sortida a a la finca Ca’n Caló (Ruberts, Sencelles)

Amics de la Terra, l’ajuntament de Porreres i la Mancomunitat des Raiguer tenen el gust de convidar-vos a 5 activitats sota el lema “Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives” que pretenen analitzar la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

Triptic jornades i activitats compost

10:00 h a 13:00 h. Farem una visita a un finca agrària ecològica (www.cancalo.com) que fa compostatge amb totes les restes orgàniques que genera, fent així un aprofitament total i tancant el cicle. També veurem con fer biofertilitzant. Hi haurà un piscolabis de productes locals i ecològics.

Lloc de trobada: diumenge a les 09:00 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 10 h directament a la finca de Ruberts (Sencelles). Per arribar a la finca: carretera vella de Sineu, km 24 a mà dreta trobareu un indicador que posa “Pina, Algaida, Montuïri”, l’agafeu i a 500 m hi ha l’entrada de a finca a mà dreta (just km 5,2).

Places limitades. Els/les socis/es d’Amics de la Terra tindran preferència

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

Projecte finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies