[diumenge 29 maig] Visita formativa a la finca agroecològica de Can Monserrat (Estellencs)

Tornem amb la nostra campanya #RebeliónEnLaAlimentación, i aquesta vegada ens endinsem en la impressionant Serra de Tramuntana per a arribar a la finca de Can Montserrat, situada en el pintoresc poble d’Estellencs, allí ens rebrà Toni Calafell, enginyer tècnic agrícola que va créixer grimpant damunt dels cirerers i ara es dedica a recuperar aquestes antigues varietats locals perquè no desapareguin.

  • Finca Can Monserrat, (Serra de Tramuntana) amb producció de fruites, verdures i hortalisses. Possibilitat de compra directa de cireres en la finca
  • Diumenge, 29 de maig
  • Horari d’10 a 13 h
  • Places limitades. Activitat gratuïta per sòcis/es d’Amics de la Terra – Aportació de 3 € per persona adulta no sòcia en arribar a la finca.
  • Inscripció prèvia obligatòria i més detalls en aquest enllaç: https://bit.ly/FincaADTM29M

En les nostres visites a les finques de producció agrícola ecològica, preguntem als seus agricultors si la Política Agrària Comunitària (P.A.C.) els està afavorint per exercir una labor de transició ecològica en centrar la seva producció en mètodes que són respectuosos amb l’entorn on es troben.

Toni Calafell, basa els seus cultius en tècniques que ajuden a preservar la fauna auxiliar, els pol·linitzadors i les bardisses, així com la seva principal labor d’arrelament de varietats locals, com és el cas de les cireres que tindrem el plaer de degustar en aquesta visita.

Per això, des d’aquesta entitat ecologista et convidem a conèixer, de primera mà, finques agrícoles de producció ecològica per a acostar-nos, així, a una alimentació local i de temporada, centrant-nos en alternatives per a combinar els aliments i obtenir l’energia que precisem d’una manera saludable.

T’animes?

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.