[Diumenge 19 S] Mobilització contra l’ampliació de l’aeroport de Palma #MenysAvionsMésVida

Les entitats que conformam la plataforma contra l’ampliació de l’aeroport de Palma convocam aquesta mobilització (unitària i solidària amb altres ciutats i regions que també s’enfronten a projectes d’ampliació, com és el cas dels aeroports de Barcelona-El Prat i de Madrid-Barajas).

Els projectes d’ampliació d’aquestes infraestructures impliquen un increment d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, i van en direcció contrària a la lluita contra la crisi climàtica i suposan impactes irreversibles per a la biodiversitat.

Convocatòria a Palma:

  • Diumenge 19 de setembre
  • 12:00 h
  • A les escales de la catedral

Davant les especulacions i els moviments tàctics polítics i d’AENA, ens mantenim ferms amb un NO a les ampliacions. Ni ara ni d’aqui a 5 anys, quan les crisis ambiental, climàtica i energètica seran irreversibles.

Amics de la Terra som una de les entitats que formem part de les plataformes convocants i donem suport a la mobilització. Pots llegir aquí la darrera de les actuacions al respecte i aquí tota la informació prèvia.

A més, a l’àmbit estatal, la nostra coordinadora (Amigos de la Tierra España), també ha exigit la retirada de tots els projectes d’aquests tipus.

Pedimos a los presidentes Sánchez y Aragonès que paralicen la ampliación del aeropuerto del Prat

Más de 100 organizaciones reclamamos al Gobierno cancelar las ampliaciones de los aeropuertos de Madrid y Barcelona

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies