Diumenge 17 maig sortida “Canvi de vida de la ciutat al camp: cultiu d’hort ecològic”

Diumenge 17 de maig farem una visita als horts de l’Associació “Cultivando la tierra cultivas tu futuro” a Algaida per veure una experiència pràctica d’un grup de persones que han deixat la vida de ciutat i han començat a cultivar amb agricultura ecològica. Són un grup molt actiu, amb moltes idees i experiència en el cultiu ecològic, per lo que podreu solucionar dubtes si teniu horts també. A més a més ens conviden a dinar paella.

Durada: Visita de 11h a 16:30 h aproximadament. (Dinarem de paella a la finca)

Lloc de trobada: diumenge a les 10:15 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 11h directament a la finca de Algaida. Vegeu on està exactament aquí.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Preu sortides: 5 euros (Pels socis/sòcies és gratis.). Podeu veure com fer-vos socis/es aquí (40 euros anuals, descomptes per joves i majors)

Termini d’inscripció fins 14 de maig (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

US ESPEREM!!!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies