[dissabte 9 abril] Visita formativa a la finca agroecològica d’Oli Verderol (Son Ferriol)

Organitzem una nova visita formativa dins la nostra campanya de sensibilització ambiental #RebeliónEnLaAlimentación

Tant si ja has participat a anteriors visites, com si no, no et la pots perdre!

• Finca Picarandau – Oli Verderol (Son Ferriol, Palma)
• Dissabte 9 d’abril
• Horari d’ 11 a 13 h
• Places limitades. Activitat gratuïta per sòcis/es d’Amics de la Terra – Aportació de 3 € per persona adulta no sòcia en arrivar a la finca.

• Inscripció prèvia obligatòria i més detalls en aquest enllaç: https://tinyurl.com/9AbrilAgri

La visita a la finca de Picarandau amb producció ecològica d’oli verderol inclou una degustació de dos tipus d’oli i un 10% en la compra dels seus productes.

L’any 2006, els germans Mayol decideixen dedicar les terres familiars al conreu mediterrani per excel·lència, l’olivera. Plantaren més de 2.500 oliveres de cinc varietats. Produeixen amb tècnica ecològica, per oferir-te els olis més fragants i saludables. Oli Verderol, que com diu el seu eslògan és “Suau com una ploma i viu com un aucell

Amb aquest cicle de visites i campanya #RebeliónEnLaAlimentación et convidem a conèixer, de més a prop, finques agrícoles de producció ecològica per acostar-nos, així, a una alimentació local i de temporada, centrant-nos en alternatives per a combinar els aliments i obtenir l’energia que precisem d’una manera saludable.

Aquestes visites també ens permeten conèixer com la Política Agrària Comunitària pot contribuir a la transició ecològica, i com des de l’àmbit individual i col·lectiu podem aplicar l’estratègia de la “granja a la taula” en els nostres hàbits de consum per a aconseguir un sistema alimentari més just per persones i planeta.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies