Search
Close this search box.

[Dissabte 4 de maig] Jornada de custòdia del territori amb Amics de la Terra a la Finca de Son Torrella

Ens plau convidar-te a la jornada de custòdia del territori que tindrà lloc el dissabte 4 de maig a la Finca de Son Torrella. És una oportunitat única per a totes aquelles persones que desitgeu contribuir activament a la protecció de la biodiversitat i a la lluita contra la crisi climàtica mentre gaudiu de la bellesa de la Serra de Tramuntana.

Durem a terme tasques vitals de seguiment i manteniment de les nostres reforestacions. Aquests esforços són crucials per al futur del nostre entorn i tenen un impacte directe en la preservació de la biodiversitat.

  • Dia: dissabte 4 de maig 2024
  • Horari Activitat: 10h-14h.
  • Lloc: Finca de Son Torella.(aquí)
  • Les places són limitades, així que assegura’t de registrar-te.
  • La inscripció prèvia és obligatòria. (Aquí)

És una jornada per connectar amb la natura i aprendre més sobre la Serra de Tramuntana i la seva importància, una oportunitat de fer la diferència i contribuir al benestar del nostre entorn. La Serra de Tramuntana és un tresor que tots/es hem de preservar.

 

Uneix-te a Amics de la Terra en aquesta missió! Junts/es, treballem per a un canvi cap a un planeta més just i solidari  per al medi ambient i les persones.

Ens veiem el dissabte 4 de maig per a una jornada inoblidable de custòdia del territori!

Amb el suport de:

*Aquesta activitat ha estat finançada en part pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic però no expressa l’opinió d’aquest.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.